Leírás

Mindenféle gondolat amit csak nem szégyenlek leírni és képekben nem tudom (akarom) továbbadni a világ azon részére amelyik azt befogadja, vagy nem. Többet nem mondhatok...

Modell(eke)t keresek.

Mivel még mindig szeretek fotózni, és mert van számos és számtalan 5letem. Ezért dekoratív/provokatív/átlagos/átlagon felüli/érzéki/bevállalós leányzó(ka)t keresek. Nagyon fontos dolog, ne lakj távol kicsiny városomtól, sőt az volna a legjobb mindkettőnk számára, ha Te is Kazincbarcikán éldegélsz. Merthogy mi van akkor, ha hirtelen felindulásból fotózás elkövetése várható. Ezen esetben rontja a képi végeredményt a zidő.
Minden alkatú leányzó érdekel, csak fotogén legyen, és nagykorú.
A válságra és jelen pénzügyi helyzetemre való tekintettel, csak a pénz lehet akadály...
Levél HUTI-nak, a KAPCSOLAT és... oldalon.

Kisvárosi szmog

2012.09.08. 14:05 Póló16

Eme cím 1 fotót takarna,  csak még nem készült el.
Főként csak azért, mert nem találkoztam ama jeles leányzóval, ki fényét adná nékem. Mihelyst elkészült a kép, eme helyen is közképpé tétetik.
Kit is keresnék?: normál testalkat, 170 centis magasság, de közepestől nagyobb mellekkel, világos hosszú haj, lehet göndör is. A smink is fontos, mindenképp erős színekre volna szükség. A ruha mély dekoltázzsal, lehetőleg rövid szoknyával, magassarkú cipő, kis táska. Megléte esetén kisméretű öleb.
Már csak épp Te hiányzol a fotóhoz, ha magadra ismersz a fenti sorokban.


Címkék: fotó fotózás Címkék modell kerestetik