Leírás

Mindenféle gondolat amit csak nem szégyenlek leírni és képekben nem tudom (akarom) továbbadni a világ azon részére amelyik azt befogadja, vagy nem. Többet nem mondhatok...

Modell(eke)t keresek.

Mivel még mindig szeretek fotózni, és mert van számos és számtalan 5letem. Ezért dekoratív/provokatív/átlagos/átlagon felüli/érzéki/bevállalós leányzó(ka)t keresek. Nagyon fontos dolog, ne lakj távol kicsiny városomtól, sőt az volna a legjobb mindkettőnk számára, ha Te is Kazincbarcikán éldegélsz. Merthogy mi van akkor, ha hirtelen felindulásból fotózás elkövetése várható. Ezen esetben rontja a képi végeredményt a zidő.
Minden alkatú leányzó érdekel, csak fotogén legyen, és nagykorú.
A válságra és jelen pénzügyi helyzetemre való tekintettel, csak a pénz lehet akadály...
Levél HUTI-nak, a KAPCSOLAT és... oldalon.

Boszorkány kerestetik

2013.02.15. 20:40 Póló16

Ez vonatkozik minden ismerős és ismeretlen leányzóra, kivételt képez a feleslegem. Mivel már hosszú hónapok óta bontatlanul fekszik a boszi kesztyű és kalap a fiók mélyén, idejét éreztem most elővenni és csinálni vele valami hasznosat. Létezik fekete, piros. Namármost önként jelentkezőket keresek, fotózásra. A téma természetesen a minden nőben megbúvó boszorkány. Persze a szende szűzies kislányos nőcik jelentkezését is el tudom fogadni, de nem boszi szerepre, persze akár is. Van még számos téma ami nincs kellőképp feldolgozva.
Seprűre fel, irány HUTI!

Címkék: fotó fotózás modell kerestetik