Leírás

Mindenféle gondolat amit csak nem szégyenlek leírni és képekben nem tudom (akarom) továbbadni a világ azon részére amelyik azt befogadja, vagy nem. Többet nem mondhatok...

Modell(eke)t keresek.

Mivel még mindig szeretek fotózni, és mert van számos és számtalan 5letem. Ezért dekoratív/provokatív/átlagos/átlagon felüli/érzéki/bevállalós leányzó(ka)t keresek. Nagyon fontos dolog, ne lakj távol kicsiny városomtól, sőt az volna a legjobb mindkettőnk számára, ha Te is Kazincbarcikán éldegélsz. Merthogy mi van akkor, ha hirtelen felindulásból fotózás elkövetése várható. Ezen esetben rontja a képi végeredményt a zidő.
Minden alkatú leányzó érdekel, csak fotogén legyen, és nagykorú.
A válságra és jelen pénzügyi helyzetemre való tekintettel, csak a pénz lehet akadály...
Levél HUTI-nak, a KAPCSOLAT és... oldalon.

Már megint Brasil csávó

2014.05.17. 19:58 Póló16

Pár napja ismét úgy gondolta meg kell örvendeztetni a kutyát, s engem. A zigazat megvalva már gondoltam nem iszik. Elment leszoktató kúrára, esetleg valaki kitekerte a nyakát, de nem, ez még él.
Fotó-0431_1.jpgHallom éjfél körül a kopogást a falon, nameg a kutya jellegzetes, csak nála való morgását. Ki is mentem hamar. Az ajtót is kinyitottam a tiszteletére, meg nagy meglepetésére. Mivel nem gondoltam kisestélyit felvenni, így csuprén szóltam neki, menjen már a fenébe. Simán közölte a kutyát jött basztatni, meg nagyobb a farka mint az enyém. Jött a nagy meglepetés valami idióta (mert szerintem nem lehet más) picsa szólt neki, hogy menjen már, ne a kutyát dobálja. Természetesen ez a ribi is be volt állítva rendesen. Jól szituáltnak nézett ki, de volt olyan barom és nem mondta az félkegyelmű pasija nevét. Kicsit még dülöngéltek, aztán szépen takarodóra vették az irányt.
Délelőtt pedig felmértem a dobások számát, meg 1 fotót is készítettem. Volt vagy 10 kő, szerteszét. Nem hagyott névjegykártyát.
Most ismét abban bizakodok, nem látom többet. Gondolom ez hiú ábránd. Na ez van.
Holnap meg rally, megyek is fotózni.

Címkék: fotó Zaklatás