Leírás

Mindenféle gondolat amit csak nem szégyenlek leírni és képekben nem tudom (akarom) továbbadni a világ azon részére amelyik azt befogadja, vagy nem. Többet nem mondhatok...

Modell(eke)t keresek.

Mivel még mindig szeretek fotózni, és mert van számos és számtalan 5letem. Ezért dekoratív/provokatív/átlagos/átlagon felüli/érzéki/bevállalós leányzó(ka)t keresek. Nagyon fontos dolog, ne lakj távol kicsiny városomtól, sőt az volna a legjobb mindkettőnk számára, ha Te is Kazincbarcikán éldegélsz. Merthogy mi van akkor, ha hirtelen felindulásból fotózás elkövetése várható. Ezen esetben rontja a képi végeredményt a zidő.
Minden alkatú leányzó érdekel, csak fotogén legyen, és nagykorú.
A válságra és jelen pénzügyi helyzetemre való tekintettel, csak a pénz lehet akadály...
Levél HUTI-nak, a KAPCSOLAT és... oldalon.

Már megint Brasil csávó

2014.05.17. 19:58 Póló16

Pár napja ismét úgy gondolta meg kell örvendeztetni a kutyát, s engem. A zigazat megvalva már gondoltam nem iszik. Elment leszoktató kúrára, esetleg valaki kitekerte a nyakát, de nem, ez még él.
Fotó-0431_1.jpgHallom éjfél körül a kopogást a falon, nameg a kutya jellegzetes, csak nála való morgását. Ki is mentem hamar. Az ajtót is kinyitottam a tiszteletére, meg nagy meglepetésére. Mivel nem gondoltam kisestélyit felvenni, így csuprén szóltam neki, menjen már a fenébe. Simán közölte a kutyát jött basztatni, meg nagyobb a farka mint az enyém. Jött a nagy meglepetés valami idióta (mert szerintem nem lehet más) picsa szólt neki, hogy menjen már, ne a kutyát dobálja. Természetesen ez a ribi is be volt állítva rendesen. Jól szituáltnak nézett ki, de volt olyan barom és nem mondta az félkegyelmű pasija nevét. Kicsit még dülöngéltek, aztán szépen takarodóra vették az irányt.
Délelőtt pedig felmértem a dobások számát, meg 1 fotót is készítettem. Volt vagy 10 kő, szerteszét. Nem hagyott névjegykártyát.
Most ismét abban bizakodok, nem látom többet. Gondolom ez hiú ábránd. Na ez van.
Holnap meg rally, megyek is fotózni.

Címkék: fotó Zaklatás

Boszorkány kerestetik

2013.02.15. 20:40 Póló16

Ez vonatkozik minden ismerős és ismeretlen leányzóra, kivételt képez a feleslegem. Mivel már hosszú hónapok óta bontatlanul fekszik a boszi kesztyű és kalap a fiók mélyén, idejét éreztem most elővenni és csinálni vele valami hasznosat. Létezik fekete, piros. Namármost önként jelentkezőket keresek, fotózásra. A téma természetesen a minden nőben megbúvó boszorkány. Persze a szende szűzies kislányos nőcik jelentkezését is el tudom fogadni, de nem boszi szerepre, persze akár is. Van még számos téma ami nincs kellőképp feldolgozva.
Seprűre fel, irány HUTI!

Címkék: fotó fotózás modell kerestetik

Szőke. Bundás. Hó.

2012.12.05. 15:27 Póló16

A cím sokat elárul. Szőke szép hosszú hajkoronás leányt keresnék, kinek fehér, de legalább világos hosszú bundakabátja van, színben passzoló nadrág és csizma párosítással. Még több szép hó esetén, fénynek rögzítésére adnám fejem.

Mindenkinek szól eme felhívás, ha netán látja a Nekem valót, hát rögvest irányítsa felém. Értve vagyok?

Címkék: fotó fotózás Címkék modell kerestetik

Oda, és nem vissza...

2012.12.04. 12:39 Póló16

foto-0031_1354617551.jpg_1000x622

Régen volt már, még emlékszem, s igaz volt, de csak ott.
Utaztam vonaton a belvárosból a külső perembe, hova 4 vonat is mené. Biza nem figyeltem oda rendesen. Mert az útvonal nem ugyanaz, csak a cél. Ezt elnéztem, nem a C re száltam. Néhány perc vonatocska után bizony konstatáltam, ezt még nem láttam tájnak idejövest. Máris fagyott belém a tudat, soká fogok megérkezni. Azon pillanatok után nemsokkal 2 kalajbá máris kérte jegyem. Ráncolták is homlokuk, Ők is tudták nem az jó vonatra szálottam. Nó problem, hisz eme ténykedés után, megállt a vonat. Leszáltunk, jegyautómata nyomogatás, vissza a Banhoff-ba. Nem büntettek meg, és egy ingyen jegyet kaptam a visszaútra. Itt már tudtam hova száljak, Winterthur "C".
S eme táblát meglátva, észbe jött miként jártam ama régen az alpesi nyárban. Néhány képet készítve gondoltam, ez nálunk itt Hungarysztánban, kicsit másként történt volna. Nem csoda, eufólia is messze van, hátmég európa, az Aurórán innen...

Címkék: fotó kaland

Werk ala Bánhorváti

2012.11.28. 15:49 Póló16

_mg_4854_1354113868.jpg_1000x667

Asszem tavaj nyári alkotótáborban készült, csak azért, mert. Zoli, Jozef, modell, fény, helyszin, árnyék, PS, por, szalmakalap...

Címkék: fotó fotózás Werk