Leírás

Mindenféle gondolat amit csak nem szégyenlek leírni és képekben nem tudom (akarom) továbbadni a világ azon részére amelyik azt befogadja, vagy nem. Többet nem mondhatok...

Modell(eke)t keresek.

Mivel még mindig szeretek fotózni, és mert van számos és számtalan 5letem. Ezért dekoratív/provokatív/átlagos/átlagon felüli/érzéki/bevállalós leányzó(ka)t keresek. Nagyon fontos dolog, ne lakj távol kicsiny városomtól, sőt az volna a legjobb mindkettőnk számára, ha Te is Kazincbarcikán éldegélsz. Merthogy mi van akkor, ha hirtelen felindulásból fotózás elkövetése várható. Ezen esetben rontja a képi végeredményt a zidő.
Minden alkatú leányzó érdekel, csak fotogén legyen, és nagykorú.
A válságra és jelen pénzügyi helyzetemre való tekintettel, csak a pénz lehet akadály...
Levél HUTI-nak, a KAPCSOLAT és... oldalon.

Plakát Vagány

2010.12.22. 22:16 Póló16

Az oldal öncélú, és ezért is jött létre. 
Plakát Vagányoldalon idönként közzé teszek valami nézni, olvasni, gondolgozni, sirni valót, egyebet. Olykor ami csak az eszembe jut, foglalkoztat, bosszant, örömöt okoz stb. Mindentöl és mindenkitöl függetlenül teszem ezt, a magam szórakoztatásáért és mert nem telik óriásplakátokra. Meg azért is, mert az egóm ezt kivánja, kell neki a sok láthatóság. A weboldal készítése közben jött az 5let, miért ne lehetne mindezeket és másokat is pólóra rakni. De nem feltétlenül kerül minden Plakát Vagány pólóra, és fordítva.

komment

süti beállítások módosítása